OVER ONS

______

Teldacom ICT


Teldacom ICT is een jonge en innovatieve onderneming die zich richt op de communicatiestructuur binnen bedrijven en instellingen. Wij bieden u optimale bereikbaarheid in de breedste zin van het woord. Telefooncentrales in de cloud, (draadloze) netwerktoepassingen, maar ook het nieuwste van het nieuwste op het gebied van beveiliging. 

Om onze krachten te bundelen tot één betrouwbaar en sterk bedrijf, zijn Teldacom IT Services en Teldacom Leusden sinds 1 januari 2016 gefuseerd tot Teldacom ICT b.v. Voortaan kan iedereen ook bij ons terecht voor werkplekbeheer (PC’s, servers, software, onderhoud) en al dan niet geïntegreerde IT-projecten. Daarnaast heeft u één adres waar u voor alles op IT-gebied terecht kunt: de infrastructuur, het beheer en de service & onderhoud. Met speerpunten als gebruiksvriendelijkheid, prijs/prestatie, openheid in calculaties, maar vooral serviceverlening en ontzorging, staan we dag en nacht voor u klaar.

The VOIP company


Bellen via het Internet heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Niet alleen de grote bedrijven profiteren van de vele voordelen van VOIP, maar ook voor het MKB en eenmanszaken zijn de mogelijkheden zeer interessant. De belangrijkste voordelen zijn niet alleen het ‘goedkopere bellen’, maar vooral ook de flexibiliteit die het de medewerkers biedt. Zo kan een thuiswerker probleemloos in de kantoorcentrale geïntegreerd worden. Zonder eigen communicatieserver kunt u beschikken over alles dat u in een kantoor nodig hebt: verschillende telefoontoestellen, voicemail, call center, faxservice etc. U hoeft niet meer te investeren in dure hardware en abonnementen, maar betaalt per werknemer of werkplek, waardoor u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

CONTACT

_______

Teldacom ICT b.v.

The VOIP Company b.v.

 

De Mulderij 14
3831 NV Leusden

T.: +31 (0)33 457 33 55
E.: info@teldacom.nl

Share This