Klanten

Op deze pagina vindt u informatie over de verschillende diensten die wij leveren bij onze klanten.

 

Voor het hoofdkantoor van HEMA b.v. levert Teldacom ICT een beveiligingsoplossing bestaande uit een camerasysteem, toegangscontrole en beveiling.

Teldacom ICT ontzorgt Verhoeve op het gebied van Telefonie en IT-Beheer. Verhoeve maakt gebruik van een Hosted VoIP-omgeving en één van onze specialisten zorgt voor het juiste on-site IT-beheer.

Bij Stichting Matchis heeft The VOIP Company een Hosted VoIP-omgeving opgeleverd, inclusief een mobiele- en Skype for Business koppeling. Hiermee kan Stichting Matchis weer jaren vooruit op het gebied van telefonie.

The VOIP Company ontzorgt Geonovum op alle gebieden van IT. Van de zakelijke glasvezelverbinding tot de roaming WiFi-omgeving en van de Hosted VoIP-omgeving tot on-site IT-beheer.

Pon Dealer Groep maakt gebruik van de Hosted VoIP-diensten in combinatie met de alarm/beveiligingsdiensten van Teldacom ICT.

Op het gebied van ICT wordt Stichting Utrecht Marketing volledig ontzorgd door Teldacom ICT. Telefonie, Werkplekbeheer, IT-beheer on site en verbindingen, alles onder één dak!

No Panic Communicatiemakers maakt al jaren gebruik van de Hosted VoIP-diensten van The VOIP Company, daarnaast heeft Teldacom ICT de gehele bekabeling verzorgd in het nieuwe kantoorpand. 

Alle vestigingen in één Hosted VoIP-centrale, zo heeft Laurens IJzerwaren altijd overzicht in zijn kosten en kunnen zij onderling gemakelijk, gratis bellen. 

Teldacom ICT heeft ShareValue mogen begeleiden bij de inrichting van de IT-omgeving in het nieuwe kantoorpand. Een prachtig resultaat waarmee ShareValue weer jaren vooruit kan!

CONTACT

_______

Teldacom ICT b.v.

The VOIP Company b.v.

 

De Mulderij 14
3831 NV Leusden

T.: +31 (0)33 457 33 55
E.: info@teldacom.nl

Share This