Diensten

Welkom op de dienstenpagina van Teldacom ICT / The VOIP Company. Hier vindt u alle informatie over de diensten die wij u kunnen leveren.

Telefonie

Succesvol zakendoen is een fulltime baan. Een goede telefonische bereikbaarheid is daarbij erg belangrijk. Geen bedrijf kan meer zonder telecommunicatie. En dat is meer dan bekabeling en een telefooncentrale. Teldacom ICT kent dit belang als geen ander en investeert continu in verbeterprocessen voor onze klanten.

De afgelopen jaren is er veel veranderd op het gebied van telefonie. Producten zijn gebruiksvriendelijker, sneller en beschikken over een betere geluidskwaliteit. Wij leveren uitgebreide communicatieplatformen, spraak- en dataoplossingen, maar ook Voice over IP en filiaalkoppelingen. Om u te garanderen van de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijzen.

Dit biedt voordelen voor u als werkgever.

IT-Beheer

Het aanmaken van nieuwe gebruikers, instellen van uw mailserver of een simpele aanpassing in uw netwerkomgeving, allemaal zaken waar u zich liever niet mee bezig houdt. Teldacom ICT verzorgt dit IT-beheer voor u, on-site of op afstand, zoals u wilt. Zo houdt u alle tijd over om u bezig te houden met uw zaken en zorgen wij dat u op IT-gebied volledig ontzorgt wordt. 

Bent u benieuwd of wij ook uw bedrijf kunnen ontzorgen? Neem gerust contact met ons op of doe een offerte aanvraag!

Cloud diensten

Tegenwoordig wilt u als bedrijf zo min mogelijk risico lopen op uw bedrijfsapparatuur. Met de Cloud diensten van Teldacom ICT heeft u de mogelijkheid om uw bedrijfskritische systemen buitenshuis te laten draaien. Van Office 365 tot volledige servers/werkplekken in de Cloud, Teldacom ICT biedt de juiste oplossing voor uw bedrijf. 

Networking

Van de eenvoudige router achter uw internetverbinding tot een complexe firewall, onze specialisten bouwen alle vormen van netwerk infrastructuren aangepast op de wensen en behoeften van uw bedrijf. Daarnaast monitoren wij 24/7 de status van uw bedrijfskritische apparatuur en nemen wij contact met u op wanneer hier bijzonderheden voordoen. Deze diensten kunt u bij Teldacom ICT ook als ‘managed service’ afnemen. Bent u benieuwd of wij uw bedrijfsnetwerk ook kunnen inrichten? Neem contact met ons op via telefoon of mail, of doe een offerte aanvraag op deze website.

Beveiliging

Als specialist met alle expertise in huis, biedt Teldacom ICT een compleet pakket beveiligingssystemen. Van uitgebreid advies tot ontwerp, van implementatie tot naadloze integratie. Behalve met het uitsluiten van risico’s, houden we bij installatie altijd rekening met uw bewegingsvrijheid, openheid en uitstraling. Niet voor niets is Teldacom al jarenlang een gerenommeerde naam in het midden- en hogere segment van de beveiligingsmarkt.

Kijk in onze webshop voor ons complete aanbod.

Installatie

Snelle dataverbindingen, glasvezeltechnieken, netwerktoepassingen… Teldacom ICT levert diverse bekabelingsconcepten om uw interne infrastructuur optimaal te laten renderen. Daarbij verzorgen we alles op het gebied van stroomvoorziening: groepenkasten, stroomdistributie, lichtschakelsystemen. De beste prijs-prestatieverhouding, maar ook oog voor noodzakelijke investeringskosten, energiezuinigheid en terugverdientijd.

CONTACT

_______

Teldacom ICT b.v.

The VOIP Company b.v.

 

De Mulderij 14
3831 NV Leusden

T.: +31 (0)33 457 33 55
E.: info@teldacom.nl

Share This